Spørgsmål og svar til kommende indsatte

Her vil du kunne finde information og svar på de spørgsmål vi oftest modtager, når en kommende indsat ringer til os. Kan du ikke finde svar her eller andre steder på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte personalet. Vi kan og må dog ikke svare på spørgsmål omkring en specifik person, da vi har tavshedspligt.

Bor man alene på cellen?
Nej, som udgangspunkt kommer du til at bo på en dobbeltstue. Skal du afsone i 6 måneder eller mere, vil du på et senere tidspunkt blive flyttet på en enkeltstue.

Må man ryge på cellerne/stuerne
Nej. Per 1/4-17 er alt rygning indendørs forbudt.

Hvor stort TV må jeg have med?
Du må ikke have TV med, da der er monteret TV på alle stuer/celler.

Kan jeg ringe hjem?
Du kan købe en mobiltelefon af fængslet, så du kan ringe eller skrive til venner og familie. Du skal blot have dit eget simkort med, og evt. en adapter, da telefonerne bruger de gamle "store" simkort. Telefonen bliver monteret i en wire, så den ikke kan forlade stuen/cellen.

Skal jeg selv have sengetøj med?
Nej det behøves ikke. Ved indsættelse får du udleveret en depotsæk, som består af dyne, hovedpude, lagen, betræk og håndlæde. Men du må selvfølgelig gerne have dit eget med.

Jeg får lægeordineret medicin, hvad gør jeg?
Ved indsættelse kommer du til en samtale hos vores sygeplejerske, hvor i sammen finder ud af hvad du får. Din medicin bliver derefter lagt i vagten, hvor du kan hente det morgen, middag og aften. Man må IKKE have medicin på stuen/cellen.

Hvad tid skal jeg møde til afsoning?
Du skal møde på fængslet senest kl. 10.00. Møder du senere end kl. 10, vil du få en udgangsspærring på 12 uger og 1000 kr. i bøde.