Her vil du kunne finde svar på de spørgsmål vi oftest modtager. Kan du ikke finde svar her eller andre steder på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte personalet. Vi kan og må dog ikke svare på spørgsmål omkring en specifik person.

Må man tage sin hund med til afsoning eller besøg?
Svar: Nej det må man ikke, der kan være personer der er bange eller overfølsomme overfor pelsdyr. Som afsoner må du dog gerne have en mindre fugl i bur på din stue.

Må man drikke alkohol i fængslet?
Svar: Nej det må man ikke. Hverken alkohol eller euforiserende stoffer er tilladte. Forsøg på indsmugling vil medføre bortvisning og inddragelse af besøgstilladelse. 

Må man tage madvarer med ved besøg?
Svar: Ja, hver voksen besøgende må tage én almindelig. bærepose med madvarer med til den man besøger. Posen skal dog undersøges af personalet inden den kan medtages på afdelingen. HUSK der må ikke medbringes drikkevarer eller frostvarer.

Må man tage mobiltelefon med i fængslet?
Svar: Man må ikke tage sin mobiltelefon med på afdelingen. Det bedste vil være at lade den ligge i f.eks. sin bil. Ellers kan man låne en lille boks i fængslet, hvor den kan låses inde.

Kan indsatte ringe hjem?
Svar: Ja, indsatte kan ringe fra de mobiltelefoner der er opsat på deres stue. De skal dog benytte eget sim-kort med tilhørende mobilabonnement, som de selv betaler for. Derudover er det tilladt at have en fastnet telefon på stuen. Det er ikke tilladt at bruge eller være i besiddelse af egen mobiltelefon.